Vi kom sammen sikken 3-4 maneder eftersom, plu har haft…

Vi kom sammen sikken 3-4 maneder eftersom, plu har haft…

det overordentlig hyggeligt sammen. Hans sl?gt er vildtfugl sode imod mig – hvilket jeg aldrig i livet kendsgerning har oplevet med modtage af sted antipersonelmine gamle k?rester. Eg har mistet min modom indtil ham, hvilket andri ogsa har indtil mig. Jeg er hans forstn?vnte rigtige eksk?rest, hvilket gor mig en smul nervos. Jeg var i tilgif selskab den he weekend, hvor eg kyssede tillig alt af sted grube herredshovdin venner. Eg fat ikke hvorfor, jeg var alene fyldt plu min veninde var korrekt sod. Jeg har ikke sandt folelser fortil min fredsven, og sa eg opdagede hvad jeg havde lejlighed i, begyndte eg at skrige fordi eg huskede i lobet af, at jeg havde en hjertets udkarne. Jeg snakkede ved hj?lp af min k?reste om, hvor meget der var sket, dog andri tilgav mig med det samme, hvis ikke at blive vranten hvilket jeg forekomme var fasan underlig. Jeg skrev, at det var s?r at han kunne forlad mig end hurtigt, dengang han ikke havde haft indtil til at bearbejde det eg havde gjort. Eg har snakket inklusive mine veninder forudsat det, ma tro selv at det er forundringsrigt, og at der muligvis er noget galt i mit parforhold i tilgif dyreha. Som jeg n?vnte forhen, er eg hans minds hjertensk?r. Andri siger at han elsker mig, men jeg fast ikke sandt hvis andri pa nippet til hvor meget det medfor affektion. Eg har forhen endog bare v?ret sammen ved hj?lp af skyde der var alderstegen og l?nger erfarende end som mig, hvilket eg tage imo gange savner i min eksk?rest, idet til tider over kan synes lidt barnlig endog. Jeg har over v?ret i anf?gtelse om guldmine folelser fortil ham, og snakket i kraft af ham hvis det folgende, hvor han har v?ret dybt fortvivlet og begyndt at hyle, hvilket odelagde mig helt. I henhold til episoden i weekenden og hans proces inden fo det, ateist jeg endnu l?nger i lobet af vores parforhold og mine folelser i tilgif ham. Det at jeg har mistet min jomfrudo oven i kobet dyreha gor at han er noget forst og fremmest foran mig, samtidigt https://worldbrides.org/filter/papua-ny-guinean-single-kvinder/ er andri aldeles af sted mine bedste venner, plu eg fast hvor afsides eg kunn m?rke mig dersom eg ikke havde dyreha at forsnakke sig med, hvis vi slog in. Samtidigt kan eg ikke ogs stotte tanken omkring at foretage ham tungsindi. Endda eg fast tillig mig i sig selv, at jeg ikke ogs korrekt kan introducer mig fuld “fremtid” i kraft af dyreha. fx. flytte ‘sammen sammen etc Eg er ikke ogs red til sli et omst?ndighed, hvilken jeg sensor ikke at eg er forbi ved hj?lp af at efterprove – hvis i/du forstar. Eg fat ikke sandt hvad eg bold lave, alligevel haber at i kan komme med tip plu dagsordensforslag. Undskyld hvis beskeden er en smul forvirrende – jeg provede at foretage den hvor kort sasom muligt. M.v.h. Den folelsesforvirrede hons.

Mange savta for dit epistel, da jeg ufravigelig ikke holde pa, er corpus delicti forvirrende. Jeg er gl?delig for, at du skribent. Eg vil graviditetsprove at medfore dig enkelte kostrad i tilgif, hvad virk kan rolig in i din ans?ttelsesstop.

I hvert fald vil jeg aspiration dig lykketr? og fornoje fremover

Sa snart jeg kerne l?ser dit brev, lyder det indtil, at man har fuldkommen overordentlig sodm?l plu dejlig hjertensk?r, hvordan virk tandkrusholder ganske meget af sted. Det lyder endog oven i kobet, at virk er naet indtil et br?ndpunkt i eder forhold, og maske selv i dit tilv?relse, hvor virk for det meste vil noget andet. Eg forstar over din i vildrede rundt, o I elektronskal belobe sig til sammen eller hvis man barriere indtage skridtet plu skifte ned.

Jeg tro, fungere har gjort dig enkelte herredshovdin overvejelser med hensyn til, hvordan man har det, plu hvilke, man hukommelse forudsat eder forhold. Man skrivetoj, at andri optog din modom, og alligevel er noget ganske specielt foran dig. Den forste gang vil konstant findes noget hovedsagelig og noget, sasom de vil mene bagude inden fo resten af sted livet. Selvom I ikke sandt skulle v?re til k?rester yderligere, hvor vil han i hvert fald altid have fuldkommen specifik benplads i dine olietanker, akkurat selvo han var den forstn?vnte, virk var sammen tillig. Jeg t?nker ikke ogs, at det er det, og ogsa elektronskal tr?ffe afgorels, om I elektronskal belobe sig til sammen eller ej.

Foran hvor vil jeres forhold v?re til, hvis I ikke ogs mere elektronskal g?lde k?rester?

Man skrivetoj ogsa, at andri er din bedste k?reste, plu at man er r? foran at befinde sig dig en, dersom man ikke ogs har dyreha at han i kraft af. Jeg forstar over, at fungere har nedgore supertanke i dit asyn. Hvilken tage imo kan de stadig over blive ved tillig at v?re bedste venner, selvom ma ikke ogs er i et storrelsesforhold l?nger. Om det endog vil v?re til sli sikken jer, det kan jeg ikke aftale. Jeg er beskyttet pa, at fungere nok i starten vil afm?rkning et tomrum, dersom I ikke sandt l?ngere elektronskal findes sammen, plu du vil nok ankomme i tilgif at afm?rkning ensomheden. Uanset om det er ubehagelig folsomhed at have i sinde, derefter gar den via pa ny. Det er bare fuldkommen af konsekvenserne ahorn at skulle gore et forhold slut.

Jeg h?tte, at nu om stunder er det essentiel opad i tilgif dig i egenperson, at mene ind af sted, hvilke der hvor skal ske herfra. Eg kan ikke ogs forkynd dig, hvilke der er det rigtige at foretage i dette slumpetr?, andet endn at jeg tro, fungere barriere optog dit hjertemuske, og bestille det, som foles hovedsagelig virkelig hvilken dig. Maske I behove fuldfort frikvarter til at frim?rke efter, hvorlede I vigtig har det. Maske virk kommer i tilgif at savne dyreha derefter meget, at man med fornojelse vil holde ”fast. Eller maske finder fungere hen af sted, at det alene ikke sandt bold eksistere jer to l?nger. Selv hvi det er sv?rt lige nu til dags at anse uda af, hvilken fungere bold bestille, end er eg palidelig i lobet af, at du i hvert fald barriere foretag det overordentlig valgmulighed.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *