9 fallor att kringga nar du age blivit dumpad

9 fallor att <a href="https://lovingwomen.org/sv/blog/traffar-nagon-fran-ett-annat-land/">https://lovingwomen.org/sv/blog/traffar-nagon-fran-ett-annat-land/</a> kringga nar du age blivit dumpad

Ager n harforleden blivit dumpad? Valtrar ni dej i gamla sms samt bilder sam tanker att du aldrig kommer att bliva fryntlig ater? Relationsexperten Jacqueline Joo tipsar forsavitt hur ni astadkomme darfor att ejakulera over ditt ex.

Nar man befinner si nydumpad sam mar piss vill man ju blott att det skall ga ovanfor, skad meda kanns det sasom att hane aldrig kommer att klosa sig igen. Det gor man sa klart, skada frams postum att hane ager genomgatt stadierna sto, fornekelse, nedstamdhet, godkannand, proces sam nyorientering.

Hurdan reslig tidrym det tar att greppa sig via do skild stadierna befinner sig emellertid komplicerat att saga, anser Jacqueline Joo sasom befinner sig relationsexpert, skribent sam KBT-terapeut.

– Det koper sa jatte- om anknytningsmonster och hurda kvarlamnad du ager blivit sasom baby. Om n ager en osake samband tar det langre tidrymd att anlanda ovan en person, for emedan tvingas du konstruera op fortroendet sam inlara dig att lita pa nagon annan manniska ater. Det koper aven forsavitt hurdan kanslomassigt uppemot n stod din delagare, hur langt forhallandet vart samt hurda det tog slut.

Forsok: odl paverkas dina relationer itu din uppkomst

Att skrapa sig postum att hava blivit dumpad befinner si salede nagon forfaringssatt som kan fodra sin tid, skad det finns fallor som herre kan slingra for att bega processen nagot lattare. Har befinner sig markli itu dom.

Nedlagga 1: Du fortsatter onska

En jatte allbekant hugga ner att hamna i. Hoppet befinner si det sista sasom overger nagon, tender det heta. Skada va utfor karl forsavitt hoppet vagrar overge ett, fasta det bo slackas?

– Vi befinner oss i fornekelsefasen, vilket befinner sig stadiet efter sto. Forsavitt karl icke kan komma kvar det har med hoppet sam flanera ovanfor mo acceptansen sa tendera mig framfora: bidra det nago sista mojlighet och sag baksida av underben ni vill och onskar nago passag allman. Da age n gjort va du kan. Har karl icke kant att hane gjort allt man kan sa kommer icke hoppet slopa nagon.

Somliga hanger sig innestaende spann hoppet mer annu andra, och det beror mycket gallande hurda hane tacklar overgivenhet och separationsangest, forklarar Joo. Skad fastnar du fastan n inneha gjort allting du kan finns det taktik att fanga sig framat.

– fastsatt det tar emot maste karl ga av stapeln beskada sig forsavit postumt andra alternativ; pressa de ut samt mota nya personer eller ga pa nago dejt. Utfor ni aldrig det kommer det att fanga annu langre tidrymd stav dej att folja kvar din fore detta. Emellanat fungerar det riktig att ersatta en atra postumt nagon med att motas en fars som vacker positiva emotioner inom ett.

Nedlagga 2: n hor fran dej och vill traffas

– ifall n vill innehava ett duktig psykologiskt namnd saso astadkommer att den andra personen kommer att angra sig odla befinner sig det befinner sig att icke prova bearbeta saken da. Lamna personen i fred. Ju mer vi jagar desto mer vacks kanslan bruten rymnin hos exet och hen kommer enkom att kanna sig trangd. Det basta befinner si att ga tillbaka. Forsavitt exet angrar sig, vilket kan handa, odla kan anledningen vara att personen har borjat torsta nar ni har hallit dig undan darfor hen inser frams enar vad baksida av underben hen vandra tappa forsavitt. Av och till befinner sig det smart att greppa nerverna i styr.

Avverka 3: ni antagande att ”det befinner si du”

Det befinner sig nago dylik urvattnad klyscha i gora-slut-sammanhang att den foga bor ringa anvandas. Mi talar sjalvklart forsavit meningen ”det befinner sig ej ni, det befinner si jag”. Andock ofta befinner sig det komplicerat att inte klura att det kunde ha existera nagot man kunde tillverka gjort darfor att avstyra uppbrottet, alternativt antagligen nagot herre kan ombilda tillsamman sig jag darfor at fa personen att angra sig. ”Om mig enkom astadkomme si alternativ sa…”


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *