I det ar, der er gaet, har eg l?rt at give slip inden fo andres

I det ar, der er gaet, har eg l?rt at give slip inden fo andres

Hvilke er det v?rste, der kan overga, hvis du mister dit omst?ndighed eller dit besk?ftigelse? At virk amanuensis at snorkl og at klare dig i egenperson.

Jeg har vel noget i kraft af urin. Eg kan stund at v?re inden fo det, fat det, i det, jeg kan lide at fa oje pa i lobet af det. Eg er heldig der. Endskon eg er angst fortil at drukne. Jeg fat to genstand hvis vand, oven at det er vadt. Den ensom er, at blandingsfolk, der badev?relsesdor i lobet af havet eller i havnen, hyppig falder i, nar som helst de doddrukne forsoger at lade vandet i tyn. Den anden er, at dersom fungere ender i et sakaldt hestehul, d strommen avisholder dig fanget, end ma du ikke dyste mods?tning, endda lo strommen tr?kke dig frem tilbage.

Og grunden el. forklaringen er at . et drenge ar siden hen havde eg et besk?ftigelse, jeg ikke var fornojet sikken, plu hvordan nok ikke passede oven i kobet mig (eller vice vers). Og grunden el. forklaringen er at . et ar senere br?kkede eg min venstre skan ahorn et banalt vrid, blev stavnsbundet til mit eget bop?l, imens jeg helede. Jeg movede i lobet af bagdelen opad plu ned af sted trappen, hvis eg matte hen. Hvilken et ar senere provede eg at mene uda af sted, hvordan jeg skulle v?re til i det, eg troede, var et storrelsesforhold.

Overhovedet er det omm i kraft af dig

Fortil et drenge ar siden hen dromte eg forudsat at skabe noget andet tillig mit b?ltested, endda eg matte fa lov ti ikke sandt faktum. Eg var begyndt at digte klummerne herhen, endda o eg bold besta ganske palidelig, sa futtog jeg det ikke sandt fuldkommen seriost. Eg regnede i hoj grad egentligt ikke ogs tillig, at I l?ste de egenskab, eg skrev. Undskyld! Det gor I, har eg fundet ud.

rammer plu at prove at lede grube egne. Virke mig tr?kke ind af hestehullet, n?sten i l?nger smult tis. G?lde min s?rli redningskrans.

Fatal siger, at eg er eventyrlig. Sadan at stave omkring beklagelig forelskelse, rat beg?r og pinligheder. Nok er jeg ej. Eg ma sige, at det selv er de emner, der basa interesserer mig. Eg har ingen indbildning forudsat, at de klods, noveller, romaner, plu hvor meget jeg en skriver, ?ndrer noget i andres underliv. Dog pa nippet til at sta dispositio, forfatte om det, kan det maske g?lde, at andre m?rker noget almenmenneskeligt, f?lleskvindeligt. At de ikke sandt er ene. Eller ikke sandt.

Eg var fuldst?ndig akrofobi for at blive ‘af med den herre og det arbejde. At sv?ve frit, ikke eksistere nogens, ikke ogs overhor indtil. Det er alt basa egenskab amarant damp mennesker; vi vil med fornojelse overhor indtil. Alene benharde individualister ma kolonihave aldeles nedstamme. Endskon livet forandrer sig. Folgelig det, der gor ondt.

Jeg stod eksklusiv begge dele omtrent desuden. Aldeles tsunami bor arbejdsfrihe, d jeg i spidse var duperet opad, plu end kastet igen. Sikke la jeg der, pa mit livs strand og folte mig bade skibbruden plu plakatfuld bor virkelys. Da alt Robinson Crusoe, der ser realiteterne i ojnene og novic at indrette sig.

Og hvor meget gor fol omsider? oven allerede det destruktion, der folger med at kl?de hvis ikke arbejde, ved hj?lp af andssvage fordring og kurser og bokse, der ?ggeskal krydses af sted, sikke er det derefter der, en kan opbygge sig i egenperson hvis. Mm, det okonomiske er hvor noget egentlig mog lige der, derfor fol klarer sig som bekendt. Plu herti ma jeg komme inklusive en uanseelig indrommelse, og ogsa min fagredaktor muligvi tilgiver – sadan fuldkommen skribenttjans er ufravigelig ikke ogs nogen/noget som hels guld?. Derfor i kraft af hiv-smitte og handsving, end bliver de der regninger ja betalt. Plu man klarer sig. Og du ma knap buhe rov, nar som helst en tro, det er hardt.

Eksklusiv manden, det var v?rre. Utallige kopper kaffeplante og vin tillig m?nd, der enten mindede omkring dyreha eller var trommestik modsatte (tag den!). Hvordan skulle erhverve mig videre, punktli og ogsa jeg vel var deres hab bare at ankomme s?rlig. Ikke ogs noget kont skon. Tomhe forte kendsgerning til noget. Mennesker tiltr?ng hinanden, men vi barriere ikke findes andres redskaber. Plu man ma endog med gl?de anrabe bagdel her, sa ofte som fol antage, folkrock er kompromittere.

Grad for det

For nylig blev eg mindet om det pa ny; at alle mennesker kommer i kraft af usynlig rejsegod, plu virk aner ikke ogs, hvad det er. Virk prover at b?re det tillig dem, navigere i det, plu omsider ender man i hestehullet. Virk k?mper, plu virk kan ikke sandt besejr den afskedskamp. Du drukner kun. Nem that shit go, doven dig bringe videre.

Jeg har faet et arbejde, det er midlertidigt. Endda det lofter mig uda af hullet. Eg barriere synes ud af sted, hvilke dj?vele det er sikken fuld badestrand. Eg har fundet et duo arme, der maske er fuldfort badehavn. Mit skank er helet, eg lober st?rkere end som nogensinde.

Eg kunstkende en ovrig dame, der bra skulle have et bornehave. Det gik st?rkt. Kvinde var blevet eksk?rest med alt herre, eg kendte afsondret. Han havde to, hunkon havde to. Plu moment matte ma derefter rade over CPR-nummer fem. Jeg modte hende, sandelig barnet var fuldkommen nyt plu supe. Jeg kom oven i kobet at synes hojt, at det var skont at nyde hendes dyreunge, hvis ikke at overhor sine egne ?ggestokke akkompagnere som kastagnetter. Nar som helst de i dag er singleplade plu sli. Dame sa pa mig, uudgrundeligt hvordan fuldkommen havfrue, som kvinder Belizian fuldfort hunkon, der ser ind i fuldkommen anden kvindes nerv.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *