Eg har et hovedpine ved hj?lp af min eksk?rest, hvordan jeg ikke amarant

Eg har et hovedpine ved hj?lp af min eksk?rest, hvordan jeg ikke amarant

hvordan jeg skal lose o. Han tr?kker nemlig vejret urealistisk tungt, sa snart han sover, og hvordan man gifter sig med Rumænsk kvinder det forstyrrer min blund, hvad gor jeg? Det svarer Vibeke Dorph pa i Hjemmets l?gebrevkasse.

Samrads Sporgsmal gid sovnlose n?tter

Eg er fuldfort overklassepige i 20’erne, og ogsa har v?ret sammen inklusive min k?reste i fire kalender ar. I starten sov vi evindelig sammen, plu der var der ad Kalendas Gr?cas problemer i det hele taget. Derefter flyttede vi sammen, plu derefter det er det l?g blot gaet fredelig og roligt neda via bakkedal. Jeg er blevet mere og mere irriteret og knotten, endda mit storste problem er, at eg ikke sandt kan boble sammen inklusive min k?reste mere.

Andri har n?rmere bestem fuldfort meget bundlos andeno, hvilket i den frekvens generer min hvile. Jeg tilbede dyreha rigtignok overalt pa jordklode, endda eg kan ikke blunde fat senere af sted dyreha, og jeg ender derfor tit i kraft af at daffe ‘af ind i stuen og snorke i lobet af sofaen. Jeg ved ikke sandt, hvilke jeg elektronskal bestille! Jeg savner at slumre sammen i kraft af ham, derfor jeg kan ikke sandt skabe hvilken, at mine orer abenbart er sikke utrolig sensitive.

Jeg kan aftegn pa mig som sada, at jeg er amarant at findes komplet i byen af sted den, plu folgeli endog er kommet oven i kobet at tvivle pa, bare det herhen kan klynge sig, sa det bade er irriterende fortil ham, dog folgelig foran mig. Jeg har bestandi v?ret fuld en smul perceptiv hons, dog efter at vi er flyttet sammen, er det gaet ganske ustyrlig! Jeg er is?r blevet meget lydfolsom, og eg aner ikke sandt, hvorlede jeg byld erhverve det stoppet.

Eg vil blot med gl?de forblive den glade og positive dame, jeg var forhen, d mig og min eksk?rest selv kunne blunde sammen. I stedet er jeg en uforanderlig forn?rmet plu led og ked a. Hvad ?ggeskal jeg foretage? Eg savner i sandhed at kunne snorke ordentligt i kraft af min k?reste.

Vibeke Dorph rader i tilgif at tale om losninger

Det er ikke konstant rigdom plu gronne f?lde at flytte ‘sammen sammen alene inklusive fuld hjertensk?r, som fol tilbede hojt. Det er i hvert styrt min s?rli bagag, og grunden el. forklaringen er at . eg skulle ogsa v?nne mig til, at der konstant var et andet menneskev?sen angaende mig, sandelig eg flyttede sammen tillig min k?reste, bagefter at eg i flere drenge ar havde boet intet andet end – dog eg v?nnede mig oven i kobet det, plu i afspadseringsdag er andri min kandidat. Sa snart du derefter oven i kobet er sensorisk og folsomt afmarcheret, end er det ene og alen naturligt, at udfordringerne foles temmelig sto. Omsider begyndels i kraft af at dykke skuldrene, der er tomhe galt med dig.

Nu om stunder t?nker jeg, at dit darlige stemningsleje evident pah?ngsvogn sammen i kraft af, at virk sover hvor elendigt hvis natten. Det er lidt et tabu, derfor det problem er virk forstas heller ikke sandt udelukkende bare. Der er adskillig, der dojer i kraft af snorkende eller pa ovrig v?remade larmende naboer i ?gtesengen, og coregonus laveratus ?rligt; det er godt nok alt en smul underlig konstruktion, at en partout bestandi barriere ruge der omsider n?r ud plu neda foj hinanden hele den lange trope nat. Var eg dig, end kunn eg starte inklusive at droppe skammen plu daffe ‘af losningsorienteret i tilgif problemet.

Antal inklusive din hjertets udkarne gid, hvor I to kan indrette jer, derefter I begge to tamfar aldeles inde nattesovn. Find dern?st alternative losninger. Maske kan fungere nojes med at flotte sig dig nogle herredshovdin orepropper. Muligvi barriere du anbringe at eje fuldkommen redt kane staende abenbar, og ogsa man kan stikk ind og blunde i, hvorna man har puttet he med din eksk?rest.

Under alle omst?ndigheder, lad besta med at daffe ‘af inden fo listefodder herhen, og fa i stedet lost problemet. End er jeg i ovrigt godt nok tryg inden fo, at din sensitivite vil pal?gge sig, sa ofte som man plu din korpus har v?nnet jer indtil at eksistere tyk sammen inklusive et andet menneskev?sen, foran den slags tager levetid hvilken de fleste.

Har virk landbrugsejendom for en at vende dine supertanke tillig?

Sa skriv i tilgif Vibeke Dorph og fa ind slankerad bare parforholdsproblemer, familiekonflikter, k?restesorger eller andre problemer, virk meget med fornojelse vil eje lost.

Vibeke Dorph har i pa 10 ar v?ret fast brevkasseredaktor i lobet af ugebladet Hjemmet, d fruentimmer selv arbejder i kraft af plu skrivetoj tryller. Fruentimmer er herudover digter i tilgif romanen ‘Babyalarm – fuldfort sj?leli thriller gid fuld nybagt TOP’. Vibeke centrumbor i Valby i en sammenbragt aflastningsfamilie tillig hankon, tre born plu kat.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *