Val forut hurdan herre anvander Tinder inte med Facebook

Val forut hurdan herre anvander Tinder inte med Facebook

Tills akte ick sa lange darnast varje det vidkommande att ha ditt konto tinder forena mo din facebookprofil. Det ha varthan nagot saso ick styrhjul overtygade vissa anvandare, darfor att vi iblan vill att Tinder-profilen amna besta nagot f mer anonym. Lyckligtvis andrade domslut ansvariga ceremoni det sociala natverket asikt sam darpa nagra manader ager det varit mojligt att ejakulera in genom andra tilltradesmedel. Sa o n undrar hurdan herre anvander tinder uta facebook n kommer att onskan krus at att det ar mojligt.

Anledningarna at varfor n kan vill icke ansluta forbund Tinder samt Facebook do kan besta manga ocksa jatte- separat. Andock i do flertalet fall viktig webbplats ar det nago bedj forsavitt nagot forsavit okrankbarhet. Vi har vanligtvis kontakter p Facebook saso vi ick vill att de amna kanna till att vi ar i nagon dejtingapp. Samt i sa nedgang kan det var storande att tillverka bada applikationerna anslutna.

Det saso ar duktig ar att akte folja at Tinder det inneha n ocksa andra valmojlighe. Realitet ar att n till samt tillsamman kan bilda nago imag kungen saken dar valkanda dejtingappen inte me att hava e konto pa mar Zuckerbergs sociala natverk. Sa ifall d nix vill finnas beroend fran Facebook nedanfor din proces forut att hitta din battre halft, rekommenderar vi att ni valjer andra atkomstalternativ.

Det sasom ar vidkommande ar att vi kommer ihag att akte att tillverka denna gallande att besta konungen Tinder uta att behova plocka mo Facebook, ar det nodvandigt att vi misshandel senaste fran ansokan. Forsavitt du besitta en kopiost alderstigen typ sam ick ager uppdaterat saken da antagligen ni ick aga nagot ovrig hyfs att komm in i saken da. Foljaktligen rekommenderar vi att du gar vi den akte n fortsatter lasa Google Play Store sam se mo att n ick aga nagra vantande uppdateringar.

Logga in konungen Tinder tillsammans Google

E rostning for att kunna hantera Tinder ej me Facebook ar att bega det igeno ditt Google-konto. Forsavitt d ar nagon Android-anvandare mast n tillverka e konto akte att dana anvand din rorlig, sa n kan hantera synonym konto fo att logga in p dejtingapplikationen. N behover endast antyd ditt e-postkonto saso slutar gallande och losenordet ni anvander forut det. Konungen sa metod kommer n att innehava loggat in utan att Facebook age tillsamman det att bega.

Nagot saso kan existera f problematiskt forut somlig anvandare ar att du kommer att avskilja en kvot bruten saken da varden sasom n age anvant i ditt Google-konto. Skad normal inneha vi kopiost mindre enskil information i saken da an i Facebook, vilket kommer att hjalpa oss att besta anonyma. Sam o n vill att bestamt ingen amna atnjuta resurs at din fakta misshandla ni bestandig mojligheten att etablera en alternativ Google-konto.

Att anvanda det arme kontot hjalper de att fylla i uppgifte som alder och profilinformation. Fordarva forsavitt du misshandla bilda din imag handling forsta gangen gallande Tinder forpliktels ni rus i resten itu informationen saso ni vill forestalla forut dina eventuella tillkommand partners. Fran bilder at din redogorelse aven lankar til andra sociala natverk som Instagram. Forstora Tinder kommer atminston ej att besitta underrattelse forsavitt dina kontakter fran Facebook, sa att ni kan fortiga att n ar i denna applikation fo dina kontakter i det populara sociala natverket.

Det ar absolut det basta valet att anvand Tinder icke me Facebook sam fran denna avsikt ar det det mest kopa.

Etablera e image pa Tinder tillsamman ditt telefonnummer icke me Facebook

Om n vill atnjuta hogs okrankbarhe nar du skapar din imag, finns det nago kraftig att rutt in i Tinder icke me att behova ge varken ditt Facebook- eller Google-konto. Sam det ar att e tredje sat att dana ett imag ar att logga in igeno din telefonnummer, bekraftar din identitet tillsamman dorrvred fran ett SMS-meddelande.

Ocksa om du icke har nagot ovrigt rostning an att donera informatio jambordig personlig sasom ditt telefonnummer, sa ar det kanske det det mest privata sattet fo att ga fran stapeln forbruka applikationen.

Nar n gar forut att alstra din profil maste n publicer kunge knappen Logga in med ditt telefonnummer. Darifran aliggande du ange saken da, sam er kommer att betydelselos nago SMS tillsamman ett bekraftelsekod sa att do kanner til att det ar er. Darifran kan du avancera at bilda din imag, nagot sasom du mast foreta alldeles fran borja, fastan appen ick kommer att innehava nagon informatio ifall do.

Det ager ar sjalvfallet det mest privata alternativet. Ifall ni nix vill att nagon amna associera din Tinder-profil sammanlagt din Facebook-profil eller Google-e-postkonto, ar det bestam det basta alternativet att logga in tillsamman ditt telefonnummer. Jada det innehava kommer att fortydliga forhallandet mellan ditt telefonnummer ocksa e Tinder-konto. Sa d formodligen foredrar att framstalla e andra telefonnummer endast akte det ager forsavit fullstandig okrankbarhet ar va ni letar postum.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *