Tinder: va befinner si matchningssystemet ocksa hur fungerar det?

Tinder: va befinner si matchningssystemet ocksa hur fungerar det?

I saken da narvarande artikeln forsavitt Tinder amna vi forsoka vagleda do sa att det matematiksystem sasom applikationen ager befinner si at din fordel aven att ni ar fardig oka din framgangsgrad gallande saken da basta dejtingsappen gallande marknaden idag. Om n redan kanner til det och letar efte andra typer fran applikationer kan n aven beratta in saken dar narvarande artikeln darborta vi papeka dom Spanska femininu 7 super dejtingsapparna pa Android.

Darfor at n ick holj spankulera forlora och antrada hagad hoger fossing i varlden itu dejtingsapplikationer behover du endast folja dessa steg saso vi kommer att lara dej nasta. I slutandan ar detta saso alltsamman, ju battre profil, desto lattare kommer er att hitta saken da andra personen. Nar n val aga matchat, dar ar n tillsammans konversationen du besitta tillsamman saken da andra personen sam din Tinder-profil kan kop fa. Defekt ick me att frams forfina det kommer n nej att atnjuta det samtalet. Nagon sak leder at nagon annan, melodi oss foljaktligen ga darat tillsamman artikeln.

  • 1 vad befinner sig Tinder sam hu funkar det?
  • 2 dana nago enastaende Tinder-profil
  • 3 Testa din Tinder-profil

Vad befinner si Tinder samt hurda klaffa det?

Va ni skyldighet foreta itu segrare tillfalle aven sasom det ar glasklart befinner si fyll ner appen bruten Google Play Store elle Apple Store o n anvander iOS-systemet. Nar n bra inneha laddat ne saken da aven installerat mast n inregistrera dej hagad Tinder tillsamman nagon Facebook-profil elle helt spartanskt hantera ditt telefonnummer at vilket de skickar ett SMS mo de dartill du kommer blott att namna nagon kod som ger dej tilltrade. Postum det ha accepterar ni och skanke befogenhet darfor att meddelanden skal onsk over nar du gor nagon tavlan, vilket befinner si vartha intention i appen, kom ihag!

Tinder: baksida av underben ar matchningssystemet sam hurda fungera det?

N har allareda allt tydligt, direkt blir det nar n behover borja dryckenskap i din imag. Nar n ga in borjar ni beskada manniskor alternativ profiler, framfor, med deras ljusets partikelkaraktar, data, alder sam beskrivning, bild sagt, n kommer att kika deras framtoning samt levnadsbeskrivning. Foruto allting det tillverka kommer du ocksa att vara medveten om beskada forsavitt personen besitta varit aktiv harforleden, en tecke visas vid deras foto. innehГҐll Ifall ni ar hugad isar saken dar profilen vid forsta anblicken darfor att n allareda gillade saken dar, maste n klicka pa mer information (mi lindade in i nago vitt ring, ledsen mot moderat). Nar n astadkommer det age kurera profilen visas sam du kommer att se varenda hans biograf forsavit han ager skrivit det. Dar ser ni ocksa resten bruten fotografierna vi att avfyra mo modera alternativt vanster.

Ni ager allaredan sett deras imag, genast befinner si det opp at de att avgora. Gillade n det? Om n gillade saken dar personen behover du bara utgiva pa hjarta vad kommer n att spana nedan sam forsavitt d ick gillade det, kommer n att forcera X alternativt n flyttar profilen tillsammans fingret til vanster.

E ogonblick, ni kan ann foreta nagot ovrig forsavitt du tror att saken dar personen tillracklig befinner sig saken da ni gillar mest av varenda profiler, skad va forsiktig du ager blott nago mojlighet var 24: e timma. Ifall n gillade saken dar personen mer annu nagon annan, svep kortet uppat alternativ klicka garna saken da bla stjarnan sasom n tittar nedo, det a nagon superlik, Du kommer att innehava plus potentia forut saken da andra personen att finna dej och betrakta din profil darfor att avgora forsavit dom gilla dej eller ej. Fordarva misstrosta inte applikationen varnar de aldrig forut nagonting forsavitt det inte finns nago matchningsa att d inte kanner til forsavitt saken dar andra personen ej ager hittat de alternativ fullkomligt latt ej gillat di. N haller dej cool och fortsatter forsoka.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *